Velg område:

Motorverksted

Siden 1920-tallet har Frydenbø Industri sett industriens behov for kvalitetsmotorer og service på dette, spesielt illustrert gjennom vår egen merkevare Sabb. Frydenbø Industri har siden denne tid bygget opp et velutstyrt motorverksted med rutinerte fagfolk på alle våre lokasjoner.

Motorverksted

Vi er spesielt stolte av vår tverrfaglige kompetanse og erfaring innen de fleste service og reparasjonsoppgaver på elektro, industri og marinemotorer. Motoravdelingen utfører også ombygging og oppgradering, samt større overhalinger av alle våre egne motorer.

Med spesialverktøy overhaler og reparer vi de fleste typer motorer. Frydenbø Industri har bred kompetanse på hjelpemotorer, generatorer og samkjøring av flere motorer, både av lik og ulik størrelse.

Skipsmotorer

Frydenbø Industri har spesialkompetanse på alle egne merker, men tilbyr også våre tjenester på andre merker. Erfarne servicemekanikere ufører overhaling, vedlikehold og reparasjon med presisjon og kompetanse, både om bord og i våre egne verksteder.

Strøm og generatorer

Frydenbø Industri er registret elektroinstallatør med maritim fordypning.  I tillegg til elektroinstallasjon, service og vedlikehold, har vårt personell spesialisert seg på feilsøking av maritime elektriske anlegg, og navigasjons og kommunikasjonssystemer. Vi selger og forhandler også strømaggregater som dekker de fleste behov, og vårt verksted er som en konsekvens av dette spesialtilpasset for service på slike produkter.

Verkstedskapasiteter og kaifasiliteter

Ved vårt topp moderne hovedkvarter på Hanøytangen som stod ferdig i 2015, finnes topp moderne utstyrt og maskinpark for arbeid vi utfører. Selskapet disponerer dypvannskai med landstrøm  på Hanøytangen, i Ålesund og i Øksfjord.  I Øksfjord har vi også egen slipp og hall på over 1000m2.

Industrimotorer og oppdrett

I tillegg til å være spesialist på marine dieselmotorer, utfører Frydenbø Industri service og vedlikehold på dieselmotorer i anleggsmaskiner og oppdrettsanlegg. Vår avdeling i Oslo er blant annet spesialister på DEUTZ og har et eget verksted dedikert til slike maskiner. Med serviceavtaler sikrer kunden driftstrygghet,  og har kontroll på kostnadene ved drift og vedlikehold.

Reiseoppdrag / onsite service

Våre dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Selskapet har en egen serviceavdeling for feltservice som reiser ut og gjør dette på anlegget både i innland og utlandet. Våre mekanikere er har også sikkerhetskurs for arbeid på sokkel.

Spør meg om motorverksted Bergen

person

Kyrre Wiese

Serviceleder Motor
phone_android Tlf: 95 04 25 45
Send forespørsel
Spør meg om motorverksted Bergen Lukk close

Loading...

* Valgfritt

* Valgfritt

Spør meg om motorverksted Oslo

Frode Klamo Jørgensen

Avdelingsleder Verksted - Kontakt service Marine - ABC, Deutz/MWM, Baudouin, Turbo- og elektroservice
phone_android Tlf: 90 51 29 18
Send forespørsel
Spør meg om motorverksted Oslo Lukk close

Loading...

* Valgfritt

* Valgfritt