Les mer om FPT Iveco

FPT/Iveco har produsert driftssikre dieselmotorer siden 1899, er representert i over 100 land, har 93 forhandlere og har 694 serviceverksteder rundt i verden. Motorfabrikken i Torino er blant verdens mest avanserte og de kan blant annet skilte med å ha oppfunnet «common rail teknologien».

FPT/Iveco har utstyrt alle motorene med deler av topp kvalitet og de garanterer høy ytelse til tross for deres begrensede størrelse og vekt. Motorene er stillegående og har lave utslipp.

Når det gjelder profesjonelt bruk har FPT/Iveco en produksjonsstandard og streng kontroll for godkjenningen som sikrer motorene enestående funksjonalitet selv under de verste forhold. De tilbyr også ulike spesial sertifiseringer med den enkelte motor avhengig av bruk og bruksområdet.

Produktutvalget til FPT/Iveco marinemotorer, både for fritids- og yrkes bruk, tilbyr motorer med avansert mekanisk og elektronisk innsprøytningssystem.

I samarbeid med verdens ledende fremdriftsanlegg produsenter, og kombinert med vår erfaring som motor og gir leverandør og produsent siden 1925 – er vi stolte over å kunne tilby komplette pakker for fremdrift til alle fartøyer – også med våre egenproduserte HVP gir.