Vi har gjort det enkelt å skaffe reservedeler til motoren din!

Kjenner du motoren din ut og inn og vet akkurat hvilken del du trenger? Nå har vi gjort det svært enkelt å handle reservedeler til motoren din.

Vi har sett et stort behov for å gjøre kjøpsprosessene enklere for kundene våre og som en konsekvens av det laget vi en nettbutikk hvor du kan finne akkurat den delen du trenger fra en av våre kvalitetsleverandører. Her finner du også brukermanualer og delekataloger til alle våre motorer på ett sted slik at det skal være enkelt for deg å finne frem. Butikken fungere like godt på pc som mobil. Det gir deg fleksibilitet til å bestille akkurat det du trenger når det passer deg, uavhengig om du er om bord i båten din eller på kontoret. 

Det skal være enkelt å handle i nettbutikken vår. Du kan handle som gjest eller lage deg en egen bruker hvor alle kjøpene dine lagres. Ved å lage egen bruker har du mulighet til å lage en handleliste med for eksempel typiske «slitedeler» som du bytter med jevne mellomrom. Dette gjør det oversiktlig for deg og forenkler bestillingsprosessen betydelig.

Prøv vår nettbutikk

Finner du ikke det du leter eller trenger hjelp til å finne riktig del?
Ta til å ta kontakt med en av våre delespesialister.