Overhaling av generator til hovedmotor

Overhaling av generator til hovedmotor

Nordic Wildfish, som tidligere het Roaldsnes, driver tre trålere ut fra rederiets kontor på Valderøya, ikke langt fra Ålesund lufthavn Vigra. 

Nordic Wildfish sjøsatte sin første fiskebåt i 1920 og er i dag et av det største fiskeriselskapet på villfanget hvitfisk i Norge. Selskapet høster fisken sin fra bærekraftige ressurser i Nordsjøen og Nord Atlanteren. Når den blir fanget blir den ferske fisken umiddelbart bearbeidet og frosset til sjøs. Med en integrert vertikal virksomhet innen fiske, primærforedling og salg reduseres gapet mellom hav og marked, noe som gjør dem til en innovatør innen fiskeri.

Når MTR Synes, den ene av tre trålere trengte overhaling av generatoren til hovedmotoren, tok de kontakt med Frydenbø Industri sin avdeling i Ålesund.

Vi tok på oss oppdraget med å demontere og få generatoren på land for så å sende den til vår samarbeidspartner Fylling Elektro i Moss. Fylling Elektro sto for selve overhalingen mens Frydenbø Industri styrte prosjektet og sørget for at man holdt seg innenfor tidsfristene. Når generatoren var ferdig overhalt og sendt til Ålesund, sørget vi for en smidig og rask montering. Generatoren ble rettet opp med laser og montert i rett høyde ut ifra inspektørens opplysninger. Under verkstedoppholdet ble det også utført vedlikeholdsarbeid på blant annet bytte av opphaler vinsj, bytte av hydraulikksylinder, diverse sveisearbeid, mm.  Etter 3 dager var alt vedlikeholdsarbeid utført og den overhalte generatoren på plass. MTR Synes kunne gå nyoverhalt fra kai og klar for nye oppdrag.

Kontakt oss for å høre hva vi kan hjelpe deg med!

Kontakt oss

Frydenbø Industri - Ålesund er et moderne mekanisk serviceselskap. Vi har et kvalitetstyringssystem i henhold til ISO 9001:2015, i tillegg til å være en EPIM JQS sertifisert leverandør.

Vi holder til sentralt i Ålesunds havneområde og er et moderne og effektivt serviceanlegg for den maritime fiskeflåten, handelsskip, offshore-installasjoner, oppdrettsnæringen og landbasert industri. Selskapet har dyktige og svært fleksible medarbeidere, og tilbyr 24/7 beredskap og serviceteam som reiser verden rundt. For prosjekter som krever spesialkompetanse utover det vi leverer i dag, samarbeider vi med nettverket innenfor Frydenbø Industri i tillegg til lokale leverandører innenfor alle fagområder.