Frydenbø Industri levere kvalitet og fleksibilitet i verdensklasse

Hurtigruten er verdensledende på ekspedisjonsreiser og verdens største ekspedisjonscruiserederi. I likhet med norske polarhelter utforsker selskapet flere av verdens mest utfordrende farvann. Når man besøker noen av de mest spektakulære områdene på planeten vår – må man setter krav til kvalitet og fleksibilitet i valg av samarbeidspartnere.

Karin Strand, VP Expedition hos Hurtigruten vet hva hun snakker om. Med over 20 års erfaring med utforsking av polare strøk, er hun helt avhengig av å kunne stole på utstyret hun har med seg. 

Frydenbø Industri har de 4 siste årene arbeidet tett med Strand og hennes team. Hoveddelen av samarbeidet for enheten som Strand leder, er knyttet til flåten av gummibåter som Hurtigruten transporterer turister på ekspedisjon i.

Samarbeidet kom til med en tilfeldighet. Hva gjør du når du plutselig har 15 store gummibåter som må ut av Hurtigruten og lagres ett sted med ett døgns varsel? Løsningen ble å ringe Frydenbø Industri.

Vi fant raskt en løsning for lossing og lagring av båtene på Hanøytangen. Frydenbø hadde kapasitet og fleksibilitet til å håndtere en slik forespørsel og logistikkproblem var dermed løst.

Etter «redningsaksjonen» har Frydenbø Industri og Hurtigruten hatt ett tett samarbeid rundt Hurtigrutens flåte av gummibåter. Vi har den årlige servicen på motorene og alt av havari, tilpasninger og test av båtene håndteres fra vårt servicepunkt på Hanøytangen. Med bred bransjeerfaring har Frydenbø mulighet til å ta på seg mange ulike oppdrag innen marin industri. Sammen med kundene og kompetente medarbeidere løser vi de meste, noe samarbeidet med Hurtigruten er et godt eksempel på.

«I vår bransje går ting enormt raskt og vi må snu oss på en femøring. Å ha en samarbeidspartner som forstår våre utfordringer og leverer på korte tidsfrister er helt essensielt for oss»

I tillegg til å være rask og fleksibel er det også krav til kvalitet og bærekraft. De bruker FNs bærekraftsmål som rammeverk og fokusere på innovasjon, teknologi og konkrete tiltak for å sikre at de hver dag fortsetter å forbedre alt de gjør. Service, vedlikehold og god veiledning i innkjøpsprosesser er et tiltak for å forlenge levetiden på båter og utstyr de har om bord. Her har Frydenbø bistått med råd og kompetanse i ulike prosesser.

«Frydenbø Industri leverer alltid service og kvalitet i verdensklasse. Når jeg får utført en tjeneste av Frydenbø så vet jeg at håndverket er topp! Det har mye å si når jeg skal sende det fra meg til andre!»