Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Mekanisk verksted / service

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/mekanisk_service.jpg

Frydenbø Industri har dedikerte mekaniske verksted plassert utover våre lokasjoner. Vi tilbyr skreddersydde kundetilpassede løsninger til olje og gass, offshore og til industrien innenfor sveis, maskinering, montasje og service.


Frydenbø Industri har gjennom årene opparbeidet et ry som en bedrift med stor faglig kompetanse og evne til å produsere innen platearbeid, sveisekonstruksjoner og maskinering. Materialer vi behersker er aluminium, svart stål, rustfritt- og syrefast stål. Vi påtar oss arbeid i eget verksted eller som oppdrag ute hos kunder, på båter, eller andre offshore installasjoner. Av bedriftens ansatte har flere sertifikat for kvalifiserte sveiseoppdrag og gjennomgått kurs i «varme arbeider».

Engineering
Vi utvikler produkter, løsninger og konsepter i tett samarbeid med våre kunder. Kontinuerlig utvikling av egne produkter, gjir oss en dynamisk hverdag, og hjelper oss å ta frem de gode ideene til virkelighet.

Ønsker du mer informasjon om verkstedstjenester?

Åge Eikeland
Salgssjef Skipsservice innland / Bergen

Tlf: (+47) 98 28 12 60
@: aae@frydenbo.no

Våre ingeniører har lang erfaring fra alle bransjer. I design/ engineering prosessen legges det stor vekt på at sluttproduktet skal ha en høy grad av funksjonalitet, servicevennlighet og driftssikkerhet - for å dekke nøyaktig det behov hver enkelt kunde måtte ha

Sveising
Vårt moderne plate- og sveiseverksted utfører avanserte oppdrag for sveising av alle typer stål – karbon, rustfritt, syrefast – og aluminium.
Vi har sveiseprosedyrer i henhold til: Norsok M101, Norsok M601, ISO 15614

Maskinering
Frydenbø Industris maskinpark kjennetegnes av spekter av maskiner, nøyaktighet og leveranse til avtalt tid. Vårt maskinverksted har i dag en moderne, effektiv maskinpark, og mye av selskapets nyeste teknologi tas i bruk her. Dette gir oss kapasitet til å utføre alt innen dreiing, fresing, og sliping. Vi produserer og monterer komplette løsninger basert på egne og våre kunders tegninger.

Hydraulisk sammenstilling og systemer
I tillegg til å sammenstille egne produkter kan Frydenbø Industri etter maskinering sammenstille produkter etter kundens behov. Våre verksted har alle fasiliteter for hydraulisk sammenstilling samt testing/flushing. Vi har også dedikerte testområder med oljeavskiller samt muligheter for effektiv rengjøring av utstyr.

Overflatebehandling
Frydenbø Industri utfører tjenester innen overflatebehandling som sandblåsing/sprøytemaling. Overflatebehandling er en viktig del av vårt totalspekt. Våre medarbeidere har lang og allsidig erfaring med å utføre overflatebehandling i henhold til gitte spesifikasjonskrav fra våre kunder og NORSOK standard.

Modifikasjon og overhaling 
Frydenbø Industri står alltid klar til å påta seg nye oppdrag med vedlikehold og oppgradering av utstyr og komponenter. Vårt komplette verksted i kombinasjon med en høyt kvalifisert stab med service personell gir unike muligheter for å kunne bringe maskiner og komponenter opp i den stand kunden forlanger. Gjennom egen erfaring og produksjon, samt årelang erfaring fra den maritime bransje har vi opparbeidet en unik erfaring innenfor overhaling av avanserte produkter.

Mindre ombygginger
Våre ingeniører, kombinert med erfarne mekanikere og topp moderne maskinpark foretar årelig en rekke mindre ombygginger ombord på fartøy og installasjoner av ulik størrelse.

 
Reiseoppdrag / onsite service
Våre dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Selskapet har en egen serviceavdeling for feltservice som reiser ut og gjør dette på anlegget både i innland og utlandet. Våre mekanikere er har også sikkerhetskurs for arbeid på sokkel.

 
24 timers service
Frydenbø Industri er stolte over å kunne tilby våre kunder 24 timers assistanse. Det er viktig for oss at våre kunder skal nå oss når de trenger dette som mest. Som kunde hos Frydenbø Industri trenger man kun å kunne ett telefon nummer – dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Kontakt oss om Mekanisk verksted / service

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Mekanisk verksted / service.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?