Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Elektroverksted

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/verksted/elektroverksted.jpg

Frydenbø Industri har eget verksted for produksjon av utstyr til maritim industri. Med kvalitetsprodukt fra kjente produsenter sørger Frydenbø Industri for at du som kunde får gode produkt for sikker drift og enkelt vedlikehold.


Ønsker du mer informasjon om elektroservice?

Børge Nynes
Serviceleder ekstern / Bergen

Tlf: (+47) 93 23 50 65
@: bny@frydenbo.no

Vi produserer tavler, startere, kontrollsystem og lignende for både sluttkunder og utstyrsprodusenter. I tillegg sørger vi for komplette reservedelspakkar for de produkta som blir produserte. Vi har også tilsvarende service avtaler, og tilbyr dessuten 24 timers service på våre applikasjoner og vårt utstyr.

Eksempel på produkt fra produksjon / servicelinje:

Dynamoer og startere
Generatorer / hjelpemotorer
Automasjonsskap
Styrepulter
Frekvens omformer kabinett
Fordelingstavler og styring
Spenningsregulatorer
Rotererende omformere
Kulelagere
Kontrollsystem for dieselmotorer, aggregat etc.
Automasjon
Motor og transformator
Kalibrering, testing og kontroll
Anschütz gyro og autopilot
Lagerlytting og vibrasjonsanalyse
Schottel kontrollsystemer
Oppretting
Flex pussemaskin
Vikling
Øvrig mekanisk arbeid

Lang erfaring med hydrauliske og pneumatiske system gjør at vi effektivt kan levere god kvalitet til våre kunder. I produksjonen ved vårt nye hovedanlegg på Hanøytangen er det lagt stor vekt på kvalitetssikring, god merking og punktlig levering. Her har vi store og moderne lokale med verksted for framstilling av kabinett, starterskap, noder, PLS-kabinett mv. I tillegg til egen produksjon bygger bistår vi også eksterne maritime utstyrsprodusenter.

Frydenbø Industri skreddersyr automasjonsløsninger og kontrollsystem til enkle og avanserte prosesser innenfor marine og maritim industri. Stort lager og god logistikk gjør at vi raskt kan levere nødvendig materiell til kunder over hele verden. Nærhet og nasjonal importørstatus på en rekke verdensledende motorer og generatorer gir oss også et fortrinn i forhold til våre konkurrenter, i  forhold til å skaffe riktig produkt til rett tid.
 
Skipselektronikk
Frydenbø Industri har eget verksted for reparasjon av skipselektronikk, samt serviceingeniører for service, vedlikehold og installasjon av det meste innen fiskeri relatert utstyr, navigasjon og kommunikasjon. Vi leverer utstyr fra de fleste kjente produsenter av skipselektronikk.

Vi leverer alt fra komponenter for å oppgradere, eller komplettere eksisterende system, til komplette broløsninger for yrkes og avanserte fritidsfartøy.

Strategisk plasserte verksteder
Frydenbø Industris dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Gjennom strategisk plasserte lokasjoner fra Oslo i sør til Øksfjod i nord kan vi yte på stedet service Vi tilbyr også feltservice, der vi reiser ut og gjør arbeid på anlegg, i båter, eller på andre objekt både i innland, utlandet til havs og til lands.

24 timers service
Frydenbø Industri er stolte over å kunne tilby våre kunder 24 timers assistanse. Det er viktig for oss at våre kunder skal nå oss når de trenger dette som mest. Som kunde hos Frydenbø Industri trenger man kun å kunne ett telefon nummer – dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Kontakt oss om Elektroverksted

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Elektroverksted.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?