Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Turboverksted / service

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/turboservice.jpg

Frydenbø Industri Oslo ble opprettet i 1929 (William Knutsen), som et spesialverksted for DEUTZ og senere MWM.


 

Ønsker du mer informasjon om turbo?

Frode Klamo Jørgensen
Leder turbo / Oslo

Tlf: (+47) 90 51 29 18
@: fkj@frydenbo.no

Gjennom disse agenturene har vi overhalt turboer siden 50-tallet. For å styrke oss ytterligere, etablerte vi i 1993 en egen avdeling for turbooverhalinger. Siden den gang har vi blitt godkjent verksted både for KBB, Napier og MET. Vi har også et stort delelager for ABB-ladere og gjør overhalinger også på disse (VTR, VTC, TPS og TPL). 

Vår lange historie innen dette feltet, gjør at vi i dag er blant Norges mest erfarne innen turbooverhalinger. Turboavdelingen kan tilby følgende:

-24/7 field service
-Overhaling av de fleste typer turboladere
-Servicepersonell med offshoresertifikat
-Alle servicemedarbeidere er sertifiserte av våre turboleverandører
-Dynamisk avbalansering opptil 1500 kg, omskovling av turbinblader, sveising av blader, metallisering av rotor akslinger
-Schenck balanseringsmaskin CAB920 Smart touch
-Deler til de fleste turboladere, blant annet KBB, Napier, ABB, MET, MAN, Schwitcer, Holset og KKK
-Byttesystem og lagring (deler og komplette turboer)
-Verdensomspennende nettverk for service gjennom KBB og Napier
-Serviceavtaler
-Dokumentasjon på utført arbeid

Frydenbø Industri utfører også balansering av rotorer til turboer i alle størrelser  og balanseringsrapport er inkludert i servicerapporten. I tillegg utfører vi også om-skovling, hardhetstesting og sprekktesting med ultralyd.
Frydenbø Industris kompetente turboteknikere utfører reparasjon ved alle vårt verksted i Oslo, men tar også arbeid world- wide.

Bytteturboer, bytterotorer og byttedeler
Vi leverer bytteturboer og bytterotorer fra vårt eget byttesystem og omfattende lager. Alternativt  skaffer vi det kunden trenger i løpet av kort tid

Strategisk plasserte verksteder
Frydenbø Industris dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Gjennom strategisk plasserte lokasjoner fra Oslo i sør til Øksfjod i nord kan vi yte på stedet service Vi tilbyr også feltservice, der vi reiser ut og gjør arbeid på anlegg, i båter, eller på andre objekt både i innland, utlandet til havs og til lands.

24 timers service
Frydenbø Industri er stolte over å kunne tilby våre kunder 24 timers assistanse. Det er viktig for oss at våre kunder skal nå oss når de trenger dette som mest. Som kunde hos Frydenbø Industri trenger man kun å kunne ett telefon nummer – dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Kontakt oss om Turboverksted / service

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Turboverksted / service.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?