Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Øksfjord

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/KOntakt_Oss/Oksfjord.jpg

Frydenbø Industri Øksfjord

Frydenbø Industri Øksfjord er et moderne generasjonsbedrift med lang erfaring og tradisjoninnen maritim mekanisk industri og serviceselskap. Vi har et Kvalitetstyringssystem i henhold til ISO 9001:2008, i tillegg til å være Kvalifikasjonssertifisert i Achilles.

Selskapet ligger sentralt til i Finnmark med kort vei til de fleste oppdrettselskaper i regionen, og Hammerfest med sin olje og gassvirksomhet. og fremstår som et moderne og effektivt serviceanlegg for den maritime fiskeflåten, handelsskip, offshore-installasjoner og oppdrettsnæringen, samt landbasert industri. Selskapet har dyktige og svært fleksible medarbeidere, og tilbyr 24/7 beredskap og serviceteam som reiser verden rundt.
For prosjekter som krever ytterligere spesialkompetanser, samarbeider vi med nettverket innenfor konsernet Frydenbø Industri og lokale leverandører innenfor alle fag.

- Les mer om Frydenbø Øksfjord

Kontakt oss om Øksfjord

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Øksfjord.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?