Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Motorverksted

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/verksted/motorverksted.jpg

Siden 1920 tallet har Frydenbø Industri sett industriens behov for kvalitetsmotorer og service på dette, spesielt illustrert gjennom vår egen merkevare Sabb. Frydenbø Industri har siden denne tid bygget opp et velutstyrt motorverksted med rutinerte fagfolk på alle våre lokasjoner.

Ønsker du mer informasjon om motorservice?

Kyrre Wiese
Serviceleder motorverksted / Bergen

Tlf: (+47) 95 04 25 45
@: kw@frydenbo.no


Frode Klamo Jørgensen
Serviceleder motorverksted / Oslo

Tlf: (+47) 90 51 29 18
@: fkj@frydenbo.no


Vi er spesielt stolte av vår tverrfaglige kompetanse og erfaring innen de fleste service og reparasjonsoppgaver på elektro, industri og marinemotorer. Motoravdelingen utfører også ombygging og oppgradering, samt større overhalinger av alle våre egne motorer.

Med spesialverktøy overhaler og reparer vi de fleste typer motorer. Frydenbø Industri har bred kompetanse på hjelpemotorer, generatorer og samkjøring av flere motorer, både av lik og ulik størrelse.

Skipsmotorer
Frydenbø Industri har spesialkompetanse på alle egne merker, men tilbyr også våre tjenester på andre merker. Erfarne servicemekanikere ufører overhaling, vedlikehold og reparasjon med presisjon og kompetanse, både om bord og i våre egne verksteder.

Strøm og generatorer
Frydenbø Industri er registret elektroinstallatør med maritim fordypning.  I tillegg til elektroinstallasjon, service og vedlikehold, har vårt personell spesialisert seg på feilsøking av maritime elektriske anlegg, og navigasjons og kommunikasjonssystemer. Vi selger og forhandler også strømaggregater som dekker de fleste behov, og vårt verksted er som en konsekvens av dette spesialtilpasset for service på slike produkter.

Verksteds kapasiteter og kai fasiliteter
Ved vårt topp moderne hovedkvarter på Hanøytangen som stod ferdig i 2015, finnes topp moderne utstyrt og maskinpark for arbeid vi utfører. Selskapet disponerer dypvannskai med landstrøm  på Hanøytangen, i Ålesund og i Øksfjord.  I Øksfjord har vi også egen slipp og hall på over 1000m2.

Industrimotorer og oppdrett
I tillegg til å være spesialist på marine dieselmotorer, utfører Frydenbø Industri service og vedlikehold på dieselmotorer i anleggsmaskiner og oppdrettsanlegg. Vår avdeling i Oslo er blant annet spesialister på DEUTZ og har et eget verksted dedikert til slike maskiner. Med serviceavtaler sikrer kunden driftstrygghet,  og har kontroll på kostnadene ved drift og vedlikehold.

Reiseoppdrag / onsite service
Våre dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Selskapet har en egen serviceavdeling for feltservice som reiser ut og gjør dette på anlegget både i innland og utlandet. Våre mekanikere er har også sikkerhetskurs for arbeid på sokkel.

 
24 timers service
Frydenbø Industri er stolte over å kunne tilby våre kunder 24 timers assistanse. Det er viktig for oss at våre kunder skal nå oss når de trenger dette som mest. Som kunde hos Frydenbø Industri trenger man kun å kunne ett telefon nummer – dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Kontakt oss om Motorverksted

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Motorverksted.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?