Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Lakkeringsverksted

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/verksted/lakkering.jpg

Frydenbø Industri lakkerer motorer, gir og andre komponenter til egenproduksjon. Vi påtar oss også de fleste typer oppdrag innen lakkering for kunder.

Ønsker du mer informasjon om verkstedstjenester?

Åge Eikeland
Salgssjef Skipsservice innland / Bergen

Tlf: (+47) 98 28 12 60
@: aae@frydenbo.no

Vi er stolte av vår nye lakkavdeling med ny lakkbokser fra en av Europas ledende produsenter.All luft i lokalet er kontrollert. Luft utenfra blir renset for støv før den får slippe inn i lokalet og renset igjen før vi slipper den ut. Alt arbeid utføres med avtrekk slik at støv er fraværende. En miljøvennlig arbeidsplass som tar vare på det ytre miljøet.
Mindre typer lakk skader utbedres under "smart repair" måten og er ca 50 % billigere en vanlig lakkering, på større typer lakkering er vi svært konkurransedyktige både på pris og kvalitet. Har du fått riper, eller trenger du bare og lakkere opp deler av et produkt pga skader, er dette jobb vi kan påta oss.
Frydenbø Industr har et moderne og profesjonelt lakkverksted, og våre lakkerere har svært lang erfaring innen de fleste typer lakkeringsarbeide. Våre medarbeidere er ikke fornøyde, før kundene våre er fornøyde. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat vedrørende lakk eller overflatebehandling.

Kontakt oss om Lakkeringsverksted

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Lakkeringsverksted.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?