Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Elektroverksted / service

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/Elektroservice.jpg

Frydenbø Industri er registret elektroinstallatør med maritim fordypning.  I tillegg til elektroinstallasjon, service og vedlikehold, har vårt personell spesialisert seg på feilsøking av maritime elektriske anlegg, og navigasjons og kommunikasjonssystemer.

Ønsker du mer informasjon om elektroservice?

Frode Anfinsen
Serviceleder / Bergen

Tlf: (+47) 92 23 50 84
@: fra@frydenbo.no

Vi utfører blant annet:

 
Skipsinstallasjon
Generatorer, tavler, frekvensomformere, elektromotorer etc.
Navigasjons og kommunikasjonssystemer
Tavleproduksjon
Starterer, kontrollkabinett etc.
Tavlebygging og reparasjon
Automasjon
Alarmsystem, fremdriftssystem, ventilstyring, motor overvåking
Skipselektronikk

Frydenbø Industri  har spesialisert seg som leverandør av elektrofaglige tjenester til maritime installasjoner og fartøy. Med fokus på kvalitetssikring og preventivt vedlikehold sikrer vi driftstryggheten til våre kunder. Med omfattende kunnskap om prosesser og funksjon om bord, samt tett samarbeid med våre kunder, utvikler vi effektive automatiserte system som forenkler hverdagen til mannskapet.

Skipsinstallasjon og service
Som registrert elektroinstallatør i DSB sitt register prosjekterer, tegner og installerer vi elektriske anlegg for våre kunder. I vårt arbeid bruker vi aktuelle internasjonale normer som IEC 60092 (NEK410), NEK 400, FSE, NORSOK, ATEX-Direktivet med mer. Frydenbø Industri er også ISO 9001 og Achilles sertifisert leverandør.

Frydenbø Industri har spisskompetanse innen generator-, tavle- og alarmsystem ombord. Komplett systemforståelse gir kunden rask feilsøking og løsningsorientert utføring. Vi er dessuten også komplett leverandør av nye systemer og applikasjoner fra verdens ledende leverandører.

Strategisk plasserte verksteder
Frydenbø Industris dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Gjennom strategisk plasserte lokasjoner fra Oslo i sør til Øksfjod i nord kan vi yte på stedet service Vi tilbyr også feltservice, der vi reiser ut og gjør arbeid på anlegg, i båter, eller på andre objekt både i innland, utlandet til havs og til lands.

24 timers service
Frydenbø Industri er stolte over å kunne tilby våre kunder 24 timers assistanse. Det er viktig for oss at våre kunder skal nå oss når de trenger dette som mest. Som kunde hos Frydenbø Industri trenger man kun å kunne ett telefon nummer – dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Kontakt oss om Elektroverksted / service

Ønsker du mer informasjon om denne tjenesten?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for informasjon om Elektroverksted / service.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?