Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Service

Turboservice /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/turboservice.jpg
Elektro service /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/Elektroservice.jpg
Skipsservice /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/skipsservice.jpg
Verksted /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/motorverksted2.jpg
Inspeksjoner /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/inspeksjon.jpg
Mekanisk verksted & service /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Service/mekanisk_service.jpg
Frydenbø Industri har et totalansvar for våre leveranser. Som en konsekvens av dette tilbyr vi tjenester fra utvikling, prosjektering, service, og til vedlikehold og reparasjoner.

Gjennom vår historikk som både produsent, leverandør, og servicetilbyder av alle type diesel, og elektro applikajsoner, har vi over generasjoner bygget opp solid kompetanse som dekker alle ledd i et prosessløp. Frydenbø Industri har et totalansvar for sine leveranser gjennom hele produktets levetid, og vi tar dette ansvaret som en trygghet ovenfor våre kunder.

Engineering
Frydenbø Industris ingeniører beregner, planlegger og sørger for at maskiner, utstyr og tilhørende elementer er riktig i forhold til planlagt bruk. Det være seg vårt egenprodusert utstyr, eller i en kombinasjons leveranse med våre underleverandører. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha ett selskap og henvende seg til.

Installasjon
Våre erfarne fagfolk sørger for at utstyret blir montert på forskriftsmessig måte, enten direkte – eller gjennom rutinemessige sertifiseringer og oppstartskontroller. Det er med og bidrar til lengre levetid og mer stabil drift. Vi er også behjelpelig med å dekke våre kunders dokumentasjon, og sertifiserings underlag.

Inspeksjoner / overvåkning
Frydenbø Industri tilbyr komplette serviceavtaler i vårt totalkonsept, der vi kan tilby periodisk vedlikehold, kalibrering og diagnosering. 

Service / vedlikehold
Frydenbø Industris dyktige fagfolk utfører service og vedlikehold på de komponentene som trenger dette. Gjennom strategisk plasserte lokasjoner fra Oslo i sør til Øksfjod i nord kan vi yte på stedet service Vi tilbyr også feltservice, der vi reiser ut og gjør arbeid på anlegg, i båter, eller på andre objekt både i innland, utlandet til havs og til lands.

24 timers service
Frydenbø Industri er stolte over å kunne tilby våre kunder 24 timers assistanse. Det er viktig for oss at våre kunder skal nå oss når de trenger dette som mest. Som kunde hos Frydenbø Industri trenger man kun å kunne ett telefon nummer – dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg. Husk å velge avdeling!

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?

Send en forespørsel om service eller reparasjon her, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker utført. Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager. Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.
Husk å fylle inn kontaktinformasjon og velge avdeling, med type service!

Skriv inn koden fra bildet:

Hva står i bildet?