Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Samfunnsengasjement

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Om_Oss/sponsor.png

Frydenbøs kjerneverdier, entusiastisk, ærlig og ansvarlig, skal synliggjøres i vårt virke, og ikke minst i forhold til vårt samfunnsengasjement.

 
Med langsiktige avtaler ønsker Frydenbø å være en aktiv og lojal støttespiller innen idrett, lokalt næringsliv og veldedige organisasjoner. Vi ønsker langsiktige avtaler for å få best mulig effekt av de investeringer som blir lagt ned i tid og penger i sponsor / støtte objektet. Gjennom samarbeidsavtalene styrker vi våre partnere og oss selv, noe som gir gjensidig motivasjon og entusiasme.
Våre samarbeidsavtaler er i hovedsak basert på langsiktige avtaler innen idrett, lokalt næringsliv og veldedige organisasjoner. Siden 2004 støtter eller har Frydenbø støttet en rekke aktører; 

Sportsklubben Brann
Team Academy
Askøy Seilforening
Dagens Næringsliv
Seilcup Bergen
Varg Veum filmene
Bergensbanen 4timer
Bergen Næringsråd
Hundvåkøy Idrettslag
Tertnes Alpin
Fana Alpin
Maria Therese Tviberg
Norges Toppidretts Gymnas
 Norges Skiforbund Alpint 
Sogndal IL (fotball)
IK Start (fotball)

Vi har også vært med å bidra til at Eidsvåg IL i Bergen har fått kunstgressdekke på sin gamle grusbane. I tillegg har vi støttet en rekke veldedige organisasjoner/arrangører som TV-aksjonen, Norges Røde Kors, Bellona, Redningsselskapet, SOS-Barnebyer, Amnesty International Norge, Kirkens Bymisjon, Natteravnene, Landsforbundet mot stoffmisbruk, Kirkens Nødhjelp, Norsk Folkehelse, CISV Internasjonal barneleir og ulike lokale idrettslag på både Øst- og Vestlandet.