Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Slip 1 (Helnessund) / Leines

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/KOntakt_Oss/Forhandlere_innland/Helnessund2.jpg

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/KOntakt_Oss/Forhandlere_innland/helnessund00.jpg

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/KOntakt_Oss/Forhandlere_innland/helnessund31.jpg

Slip 1 (Helnessund) / Leines

Slip1 er en virksomhet i stor vekst og driver fra egne lokaler i Helnessund i Steigen Kommune. Vi ligger i leia mellom Bodø og Svolvær og har mer enn 60 års erfaring med vedlikehold av båter og verkstedtjenester for fiskeri- og oppdrettsbransjen. Vårt mål er å bli den ledende Slip1 på service og vedlikehold for kystflåten.

Slip1 AS har foretatt en større utbygging, med ny slip og ny oppvarmet båthall. Den topp moderne hallen, som er 400 kvadratmeter stor og 18 meter høy gjør det mulig å foreta service på store båter i varme omgivelser, året rund.
Våre dyktige medarbeidere utfører alt av sveising, montering av hydrauliske kraner, reparasjoner av gear og motorbytte. Slip1 AS har høy fokus på kompetanse. Vi startet derfor i 2012 ett prosjekt med mål at alle ansatte skal ha fagbrev. Vi fokuserer mye på kompetanseutvikling; alle ansatte har tatt eller er i ferd med å ta fagbrev.

Slipsetting og service

Vi tar slipsett av alle typer båter. Opptrekksvogna kan ta fartøyer med både ett og to skrog og seilbåt inntil 20 meter og 60 tonn. Vi er stolte over at vi har en slipp som tilfredsstiller alle krav som idag settes til utslipp. Vi resirkulerer alt som fjernes fra båtene.

Vi kan også desinfisere oppdrettsbåter og ta vare på alt vannet som brukes, for at ikke smitsomme stoffer skal slippes ut i sjøen og spre seg. Vi er fleksible, gode på å finne løsninger og gjør det vi kan for at du skal få kortest mulig landligge.

Service og vedlikehold for oppdrettbransjen, yrkesfiskere og fritidsflåten

Slip1 har varelager / butikk, sveiseverksted, maskin- og hydraulikkverksted.

Hjemmeside