Ledige stillinger| Frydenbø Group Switch to English

Gå til Frydenbø Group

Meny

Deler til livbåtmotorer

  • /bilder/bilder/FIN/FIN_NETTSIDE/Delesalg/livbaat.jpg

Originale deler er ikke alltid et førstevalg for mange. Ofte betraktes originaldeler som uforholdsmessig dyre, uten at de har høyere kvalitet. Dette stemmer imidlertid ikke - hvor ofte ser man ikke at billig er lik redusert kvalitet? Sluttresultatet blir ofte mer kostbart.

Ønsker du mer informasjon om deler motor / gir?

Atle Lund

Salgssjef deler / Bergen

Telefon: 55 34 91 00
E-post: 

-Spør oss!Uegnede materialer, harde og tynne overflater og feil gjengeprofiler som påvirker tiltrekningsmomenter, er bare noen eksempler. Vibrasjoner, raskt slitt ut, lavt oljetrykk og forkortet levetid på motoren kan være noen av konsekvensene. Dette er kompromisser som lett gjøres når originale deler, kopieres og settes i masseproduksjon i lavkostland. 

Originale deler fra Frydenbø innestår for sikkerhet og garanti.
Når din motor eller maskin forlater vår fabrikk, så vet vi at vi gir fra oss beste mulige kvalitet – og at motoren er prøvkjørt og yter det den skal. Årsaken er enkel:  Vi bruker kun høykvalitets materialer og krevende framstillingsprosesser. Dette som en konsekvens av at vi innestår vi for et problemfritt og langt liv for våre produkter. Hvorfor skulle du risikere både din egen trygghet og ekstra kostnader ved å bruke uoriginale deler? Tenk en gang til. Kun gjennom originale Frydenbø deler kan du sikre at motoren vil fortsette å yte maksimalt og forblir i god stand. I tillegg så medfører det risiko for garanti- og reklamasjonsrett, og kan også medføre problemer dersom du skulle få behov for å bruke forsikringen din.

Komplette delekataloger
Frydenbø har komplette delekataloger for alle dagens og tidligere modeller. Detaljert informasjon er tilgjengelig hos alle Frydenbø forhandlere. Vår støtte strekker seg lengre enn bare utvikling, produksjon og overlevering. Vi følger deg opp gjennom hele livssyklusen til ditt Frydenbø produkt.
 
Rask levering av reservedeler i Norge og resten av verden
Våre lagere for deler i Oslo og Bergen sender daglig deler til hele verden. Ved behov har vi levering innen 24-timer-service. Lageret kjører et effektivt dataprogram, delvis integrert med våre leverandørers delelagersystem. Til våre privatkunder har vi også en egen nettbutikk – som gjør det enkelt og handle direkte fra hvor du måtte befinne deg.

Registrer din motor
Frydenbø Industri opplever at våre produkter har lang levetid, og derfor ser vi ofte at disse skifter eiere. For å kunne følge med på historikken til våre produkter, og tilby våre nye kunder fodelaktige kampanjer, og sende ut service-bulletiner så ønsker vi at våre kunder registrerer sitt produkt i vår online database. Dette er svært enkelt og kan gjøres her.

Send en forespørsel om deler her, så kommer vi tilbake til deg så snart vi har fått sett på din forespørsel.

Det er viktig at typebetegnelse og serienr. oppgis. Beskriv i Beskjed-feltet hva du ønsker.
Henvendelsen vil normalt bli behandlet i løpet av 1 - 2 arbeidsdager.
Dersom forespørselen haster, ber vi deg ta kontakt pr. telefon.

Husk å fylle inn kontaktinformasjon og å velge avdeling!